Mali svijet je centar za djecu, mlade i odrasle osnovan s ciljem promicanja kreativnog življenja i zdravog odrastanja te pravo mjesto za uzbudljivu i maštovitu igru, zabavu i učenje.

Udruga Mali svijet namjenjena je prije svega obitelj. To je mjesto na kojem majka može boraviti sa svojim djetetom, mjesto na kojem će dobiti korisne savjete kako njegovati svoje dijete, smanjiti bolove koje ima zbog nošenja, hranjenja i maženja svoje bebe, mjesto na kojem majke smanjuju postporođajnu depresiju jer se druže sa ostalim majkama koje su u istoj situaciji i koja jedna drugoj daju savjete i tješe jedna drugu.

Mali svijet je mjesto na kojem se trudnici pomaže i daju savjeti kako na siguran način nositi i čuvati trudnoću, priprema ju se za porod, trudnica se uči kako smanjiti bol prilikom trudova, kako se nositi sa porodom i danima poslije poroda, pomaže joj se tijekom cijele trudnoće raznim vježbama i položajima koji joj povećavaju fleksibilnost i mobilnost te je osnažuju kako bi mogla lakše nositi trudnoću i kako bi mogla lakše roditi.

To je mjesto na kojem majke, koje su morale početi raditi, mogu doći sa svojim djetetom i opustiti se od radnog dana vježbajući zajedno sa svojim djetetom uz licenciranu voditeljicu joge i pilatesa.

 

Veselimo se Vašem dolasku!