Trudnoća je predivno razdoblje i sve trudnice bi trebale uživati i veseliti se trenutku kada će na svijet donijeti novi život, a ne biti pod stresom i brinuti da li je sve u redu i kako će proći porod. Upravo zbog toga svima preporučujemo odlazak na vježbe za trudnice jer se na tim vježbama postiže upravo to, da se trudnice umiri, te da se osjećaju sretno i posebno.

Vježbe su namjenjene budućim majkama kako bi lakše podnjele razdoblje trudnoće, pripremile se za porod te kako bi se lakše oporavile nakon poroda.

Vježbanjem se postiže jačanje trbušnog, leđnog i zdjeličnog područja što umanjuje bolove u tim područjima; smanjenje bolova u kralježnici i zglobovima; bolja cirkulacija i ravnoteža tijela; smanjenje grčenja nogu i otečenosti; bolja fleksibilnost tijela; veća izdržljivost te poboljšanje općeg fizičkog i psihičkog stanja trudnice.

Uvježbavaju se tehnike disanja za vrijeme truda te načini opuštanja između trudova kako bi se olakšalo i skratilo porođajno doba.

Trudnicama se demonstrira baby handling, odnosno kako treba na pravilan način bebu podizati, spuštati, nositi, presvlačiti kako bi se stimulirao pravilan senzorno-motorni razvoj.

Također se demonstrira masaža za bebe koja bebama olakšava dojenačke grčeve, koja ih opušta, potiče i poboljšava mišićnu koordinaciju, olakšava spavanje, stimulira bebin imunosustav, njeguje kožu te stvara bliskost između mame (tate) i bebe.
Instruktor: Jenny Kamber Škufca, certificirani prenatal i postnatal instruktor, instruktor prenatal i postnatal yoge, voditeljica rekreacije u trudnoći, te instruktor pilatesa i yoge, sa višegodišnjim iskustvom. Posljednjih 6 godina vodi vježbe za trudnice, konstantno se educira na području zdravlja žena i polazi radionice kako bi rad s trudnicama bio profesionalan i stručan s naglaskom na kvalitetu u svakom segmentu rada.

PONEDJELJAK I SRIJEDA 10h i 17:30h

Sve daljnje informacije mozete dobiti na 098/368-305